Dynamic Solutions

Hvordan virker det?


Mange enheder - én hjemmeside

Hvem er vi?


Dynamic Solutions IVS er et nyt venture, en del af Heimdal Data IVS. Vi bestræber os på at udvikle de bedste softwareløsninger, skræddersyet efter den enkelte kundes behov.

I en verden, der er så dynamisk som vores, hvor selv visitkort ligger online, mener vi at det er vigtigt at skille sig ud.

Vi oplever at mange virksomheders hjemmesider er lavet via templates eller CMS, og derfor ligner alle andres. Dynamic Solutions arbejder for at sætte personligt præg på hjemmesider og softwareløsninger.

Virksomheder, der har valgt personlige løsninger, har ofte betalt en del for dette.

Men Dynamic Solutions kan levere personlige softwareløsninger langt billigere end konkurrenterne, primært fordi vi er til for virksomhederne. Vi har fastsat priserne på et realistisk niveau, hvor alle kan være med, og hvor vi stadig kan kigge kunden i øjnene.

Derudover har Danmark behov for vækst, og som en lille virksomhed, ønsker vi at bidrage til at levere gode, personlige softwareløsninger, til en pris hvor selv de nystartede ventures kan være med.

Og så lever vi efter mantraet: "Det er muligt, at meget er umuligt, men der er INTET, vi ikke er villige til at forsøge!"